Effektiv flytthjälp i Örebro med omnejd

Trygga transporter till låga priser

Flyttfirma Örebro – vi hjälper dig att flytta

Välkommen till Värmland Moving Flytt och Städ AB. Vi erbjuder smidig och prisvärd flytthjälp enligt branschens alla regler. Vi flyttar bohag från och till lägenheter, radhus, villor och kontor – inget uppdrag är för litet eller stort!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!


flyttfirma Örebro

En flyttfirma att räkna med

Vår flyttfirma har alltid kunden och service i fokus. Vi vill hitta lösningar som passar våra kunders behov och som förenklar flytten. Flyttar kan se mycket olika ut och det krävs att man som flyttfirma är flexibel och anpassningsbar efter varje unikt tillfälle. Berätta för oss vad du har för önskningar och vad du behöver så tar vi fram en lösning som fungerar för dig.

Vi flyttar både för privatpersoner och företag

Vare sig det är du själv som ska flytta eller din firma som ska byta lokaler så finns vi här tillhands. Vi har erfarenhet av att flytta såväl företag som enskilda personer. Vid en företagsflytt är det ofta viktigt att man snabbt kan komma i ordning på det nya stället, det kräver en mycket noggrann och väldokumenterad flyttpackning. Vi hjälper gärna till med att både packa ner och packa upp så slipper företaget förlora viktiga timmar på det. Vår flyttfirma har de nödvändiga tillstånd som krävs av Transportstyrelsen så ni kan bara koppla av och koncentrera er på det som behöver uppmärksamhet i ert företag.

Flyttfirma Örebro – låt proffsen sköta flytten

Tyvärr är det vanligt att folk som flyttar skadar sig då de inte har bra utrustning att lyfta tungt eller helt enkelt lyfter fel. På vår flyttfirma arbetar personer som vet hur man bär och flyttar på ett sådant sätt att man inte utsätter sig själv eller andra för fara. Att tappa saker, sträcka- eller klämma sig är dumt om det går att undvika. Genom att låta professionella yrkespersoner göra flyttjobbet undviker du att skada dig. Vi lovar att vara precis lika försiktiga med dina saker som vi skulle vara om det vara våra egna.

Få hjälp med packningen

Att packa rätt är en konst. Genom att packa på ett bra sätt kan man spara mycket plats och även göra kartongerna lätta att handskas med. Ett bohag eller kontor som är smart packat är också lätt att packa upp och gör att du snabbt kan komma i ordning på den nya platsen.

Låt oss hjälpa dig med packningen så blir kartongerna säkra, enkla att handskas med och välorganiserade. En bra flyttpackning är grunden till en smidig flytt. Vi kan även hjälpa dig transportera möbler och andra saker som du gallrar ut till välgörenhetsorganisationer eller till återvinningscentralen.

Magasinera det som inte har någon plats

Det är inte alltid som alla sakerna får plats på det nya kontoret eller i det nya hemmet. Det kan vara en fördel att rensa ut det som inte måste följa med innan själva flytten. Dock kan det vara så att man trots utgallring fortfarande har prylar som inte får plats. 

När två personer ska flytta ihop kan det vara svårt att rationalisera bort kära ägodelar. Det kan ta lite tid innan man kan göra sig av med en älskad skinnsoffa eller ett ärvt klädskåp. Genom att magasinera får du tid på dig att hitta ett nytt hem åt ett älskat ting som inte får plats i ditt nya hem.

Få tid att planera

Medan vi packar och bär får du tid till andra saker som att renovera eller planera möbleringen i ditt nya hem. En flytt tar mycket tid i anspråk när man måste göra allting själv. När vi sköter flyttstöket kan du koncentrerar dig på ditt arbete, koppla av eller göra något roligt. Du kan känna dig trygg med oss och veta att ditt bohag är i trygga händer.

Kontakta oss för att boka flytthjälp idag!

Vi hjälper dig med flytten!