Boka smidig flyttstädning i Örebro

Prisvärt - Garanti - Inga dolda kostnader

Flyttstädning Örebro – skinande rent enligt branschens regler

Välkommen till Värmland Moving Flytt och Städ AB. Välkommen att anlita oss för effektiv och prisvärd flyttstädning i Örebro med omnejd. Vi flyttstädar villor, radhus, lägenheter samt kontor. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert – svar inom 24 timmar!


flyttstädning Örebro

Vi utför flyttstädning i Örebro

Det är mycket att tänka på i och med en flytt. På vår flyttfirma erbjuder vi helhetslösningar som underlättar för dig som ska flytta, oavsett om det är från en villa, en lägenhet eller från ett kontor till ett annat.

Flyttstädningen är det som de flesta tycker är den absolut jobbigaste delen med att flytta. Det är svårt som lekman att förstå riktigt hur noggrann man behöver vara för att inte få bakläxa på arbetet. Blir inte städningen godkänd kan du bli tvungen att anlita en professionell städfirma som utför arbetet så varför inte göra det direkt?

Låt proffsen städa så blir det rätt och rent. Kontakta oss för offert!

Koordinerat och klart - Flyttfirma och flyttstäd på samma ställe

Ibland måste flytten gå fort. Kanske har man bara en dag på sig att tömma bostaden och städa. För att städarna ska komma åt ordentligt och torka ur skåp och hyllor måste bostaden eller lokalen vara helt tömd på saker. Hos oss hittar du både flyttfirma och flyttstädning på samma plats. Det gör det enklare för dig att koordinera flytten då flyttstädarna kan komma in direkt när bostaden eller kontoret är redo att städas. Våra städare är effektiva och vet vad som väntas av dem. De är experter när det kommer till att få det rent och fint.

RUT-avdrag på flyttstäd

Vet du om att du kan göra RUT-avdrag när du anlitar flyttstäd? RUT-avdraget får göras för den här typen av hushållsnära tjänst oavsett om du flyttar till eller från bostadsrätt, hyresrätt eller villa. Avdraget är på hela 50% av arbetskostnaden. Du betalar alltså bara hälften av vad det egentligen kostar att anlita en professionell städare. Vi gör avdraget direkt på fakturan så det är enkelt för dig att ta del av.

Hör av dig om du vill veta mer om hur vi gör med RUT-avdrag eller om du har några andra frågor gällande betalning.

Så gör vi när vi flyttstädar – detta ingår

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer när vi flyttstädar kök, badrum, tvättstuga, sovrum och vardagsrum. Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstäd ses som bra standard och är allmänt vedertaget. Om du, din mäklare eller hyresvärd har andra önskemål kan vi självklart anpassa oss efter dessa.

Det som ingår är rengöring av tak, väggar, golv samt alla målade ytor. Vi städar bakom elementen och torkar ur garderober, skåp och lådor på insidan och utsidan. Golvlister och trösklar dammsugs och våttorkas. Alla fönster i bostaden tvättas på insidan och utsidan. Även snickerier, fönsterbänkar och persienner rengörs.

I köket tar vi hand om alla vitvaror och rengör ugnen, diskmaskin, kylskåp och frysskåp på insidan och utsidan. Vi torkar även bakom kyl, frys och spis. Fläkten och fläktens filter rengörs.

Badrummets fasta inredning såsom toalettstol, handfat och dusch eller badkar rengörs noggrant. Vi gör också rent de golvbrunnar som finns. De vitvaror som finns i badrummet eller tvättstugan,som till exempel tvättmaskin, torkmaskin och torkskåp, torkas av och filtren rengörs.

Du är välkommen att kontakta oss via vårt formulär om du har några frågor angående vår flyttstädning!

Flyttstädning Örebro - Få det som du vill ha det

Vanligtvis ingår inte garagestädning eller städning av trädgård eller balkong i flyttstädning. Du kan dock lägga till det om du, mäklaren eller din hyresvärd tycker det behövs. Vi förstår att alla kunders behov inte är likadana och är vana vid att anpassa oss. Berätta för oss vad du har för behov så försöker vi vara så tillmötesgående som möjligt. Behövs exempelvis bortforsling av möbler till välgörenhet kan vi även hjälpa till med det. Vi kan även åka till återvinningen med skärp som du behöver bli av med.

Kontakta oss och berätta hur din situation ser ut så hittar vi en lösning som passar dig!

Rent och snyggt till bra pris!