Om oss

Experter på flytt och städ

På Moving Värmland Flytt och Städ AB vill göra det enkelt för våra kunder och vi har därför specialiserat oss på att erbjuda helhetslösningar inom flytt och städ. Hos oss får både privatpersoner och företag professionell hjälp. Vi kan bistå med allt från planering och packning till flytt, flyttstäd och mycket mer. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert – svar inom 24 timmar!


Mira Jakobsson är den som kommer att svara på mail och samtal och sköta den inledande kundkontakten.

Hör av dig på telefon: 073-632 93 86 om du har några funderingar!


Smidigt att anlita oss

Vi har alltid kunden i fokus och är måna om att de som anlitar oss är nöjda med vårt jobb. Vårt mål är att hitta lösningar som passar våra kunders behov och som förenklar vardagen för dem. Arbeten kan se mycket olika ut och det krävs att man som företag kan anpassa sig efter vad kunden vill ha och behöver.

Hör av dig till oss och tala om vad du har för behov så återkommer vi så snart vi kan!

flyttstädning Örebro

Vi hjälper dig med RUT-avdraget

Hos oss görs RUT-avdraget direkt på fakturan. Det blir sålunda mycket enkelt för dig som kund att ta del av. Avdraget täcker upp till 50% av arbetskostnaden.

RUT-avdraget får bara göras när tjänsten utförs i en bostad eller fritidshus och kan bara användas av privatpersoner. Du behöver vara över 18 år, betalat tillräckligt med skatt och själv vara den som betalar för tjänsten för att få göra avdraget.

Har du några frågor gällande RUT-avdraget kan du läsa mer på Skatteverkets hemsida eller kontakta oss!

 

Kontakta oss för snabb hjälp!